//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta


Pavilionul "Printesa Nadeja" este o constructie noua, finalizata in 2012.

Foloseste o tehnologie germana de ultima generatie, gandita special pentru evenimente care au cel putin o componenta ce necesita desfasurarea in aer liber. Acesta este amplasat in imediata apropiere a salii "Regina Maria". Datorita peretilor-cortina, a drapajelor ivoire satínate si a deschiderii spre padure se poate crea o atmosfera romantica, de poveste.

Avantajul principal al Pavilionului Nadeja este posibilitatea mixajului intre spatiul interior si ambientul natural. In zilele calde, pavilionul permite deschiderea aproape completa si accesul direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili.

Pavilionul are o suprafata de aproximativ 500 mp, avand o capacitate de aproximativ 400 de persoane pentru evenimente de tip cocktail sau conferinte si 250 de persoane la un eveniment de tip nunta, botez, dineu sau banchet.

Este dotat cu toate facilitatile necesare desfasurarii oricarui tip de eveniment (lobby, garderoba, toalete, terasa pentru primire).

Din punct de vedere al infrastructurii, Pavilionul permite functionarea unor instalatii de iluminat profesionale, instalatii audio-video si ring de dans modular.

Foto


Pavilionul Nadeja
Pavilionul Nadeja
Pavilionul Nadeja
Pavilionul Nadeja

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus