//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta

Capela

capela Salon nuntisalon de nunti Locatie nunta
Construita intr-un stil arhitectural eclectic in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, Capela Sfanta Treime este pictata la interior de Tatarascu.

Aceasta reprezinta un monument istoric care adaposteste, in cripta sa, osemintele familiei Stirbey, inclusiv cele ale Domnitorului Barbu Stirbey si ale Printului Barbu Alexandru Stirbey. In interiorul acesteia se pot oficia ceremonii religioase.

Accesul se face pe o scara monumentala compusa din doua rampe de forma semicirculara, construita din marmura de Carrara.

Aflata pe drumul dintre lacul interior, Capela imbina arhitectura romantica si medievala a locasului cu peisajul din parc, transformand ceremonia de oficiere a casatoriei intr-un moment de poveste.

Foto


Capela
Capela

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus