//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta

Printul Stirbey

printul stirbey nunta in aer liber
Avantajul principal al Pavilionului Printul Stirbey este posibilitatea mixajului firesc intre spatiul interior si ambientul natural permitand deschiderea completa si acces direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili. In vecinatatea acestuia, o alee coboara spre pontonul amenajat pe lacul interior.

Avand o suprafata de aproximativ 600 mp, Pavilionul Printul Stirbey are o capacitate de aproximativ 500 de persoane pentru evenimente de tip cocktail sau conferinte si 350 de persoane la un eveniment de tip dineu sau banchet.

Toate facilitatile necesare desfasurarii unui eveniment sunt incluse in spatiul Pavilionului (lobby, garderoba, toalete, spatii pentru birouri de sprijin).

Peluza din spatele Pavilionul Printul Stirbey are o suprafata de 8000 mp, fiind un spatiu destinat evenimentelor de amploare. Aceasta permite organizarea unor concerte sau evenimente culturale in aer liber cu aproximativ 10.000 de participanti. De asemenea, aici se pot organiza evenimente sportive, evenimente de tip "family day" si, desigur, orice tip de eveniment outdoor.

Daca va doriti un decor deosebit pentru un eveniment, daca sunteti iubitor de natura, de verdeata si de cantecul pasarelelor, puteti alege aceasta destinatie fara nici un fel de retineri. Este spatiul perfect pentru un eveniment petrecut intr-o dupa-amiaza relaxanta intr-un cadru inedit.

Din punct de vedere al infrastructurii, Pavilionul Printul Stirbey permite functionarea unor instalații de iluminat profesionale, precum si instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate.

Foto Pavilion


Printul Stirbey
Printul Stirbey
Printul Stirbey
Printul Stirbey
Printul Stirbey
Printul Stirbey
Printul Stirbey

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus