//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta

Sala Regina Maria

regina maria salon de nunti
"Regina Maria" este o constructie noua, conceputa pentru evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, expozitii, concerte, conferinte, evenimente culturale si sociale.

Cu o suprafata de aproximativ 1.000 mp, sala Regina Maria are o capacitate de 600 de persoane la evenimente de tip dineu si de aproximativ 1.000 de persoane la evenimentele de tip cocktail sau conferinta. Aceasta poate fi partitionata, pentru a permite desfasurarea in conditii optime a doua evenimente de proportii medii concomitent, dispunand si de doua saloane de protocol, care pot gazdui reuniuni restranse sau intalniri de afaceri, precum si de spatii destinate organizarii unor birouri de suport pentru evenimente.

Din punct de vedere al infrastructurii, permite functionarea unor instalatii profesionale de iluminat fara conditionari de pozitionare fixa, precum si instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate.

Sala Regina Maria dispune totodata de o terasa descoperita permitand astfel extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor si adaugand, la decorul interior, privelistea parcului.

Foto


Sala Regina Maria
Sala Regina Maria
Sala Regina Maria
Sala Regina Maria
Sala Regina Maria

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus