item
item
item
item
item
item
item
item
item

Noblete, discretie si rafinament...

PAVILION PRINTUL STIRBEY

Avantajul principal al Pavilionului Printul Stirbey este posibilitatea mixajului firesc intre spatiul interior si ambientul natural permitand deschiderea completa si acces direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili. In vecinatatea acestuia, o alee coboara spre pontonul amenajat pe lacul interior. 

Avand o suprafata de aproximativ 600 mp, Pavilionul Printul Stirbey are o capacitate  maxima de aproximativ 450- 500 de  persoane sitting  si 1000-1200 persoane pentru evenimente de tip cocktail .Peluza din spatele Pavilionul Printul Stirbey are o suprafata de 10.000 mp, fiind un spatiu destinat evenimentelor de amploare.  De asemenea, aici se pot organiza evenimente sportive, evenimente de tip "family day" , " summer party" si, desigur, orice tip de eveniment outdoor.

Daca va doriti un decor deosebit pentru un eveniment, daca sunteti iubitor de natura, de verdeata si de cantecul pasarelelor, puteti alege aceasta destinatie fara nici un fel de retineri. Este spatiul perfect pentru un eveniment petrecut intr-o dupa-amiaza relaxanta intr-un cadru inedit.

Parcare - 350 locuri.

Pavilionul este dotat cu scena su lumini.