Servicii

ADAPTATE PREFERINTELOR SI NEVOILOR DUMNEAVOASTRA

La Palatul Stirbey puteti avea parte de momente memorabile, intr-un spatiu extrem de generos, in care istoria se imbina cu contemporanul, unde exista oportunitati multiple pentru orice tip de eveniment si orice tip de tematica!

EVENIMENTE CORPORATE

 EVENIMENTE CORPORATE
 EVENIMENTE CORPORATE
item

Pachetul complet de servicii corporate facilitează buna desfășurare a oricărui eveniment, fie că vorbim despre conferințe sau seminarii, workshopuri, traininguri, teambuilding, ori petreceri tematice pentru angajați. Fiecare ofertă este personalizată și include serviciile: 

 

Food & Beverages

Catering

Decoruri | Design floral | Logistica

Impresariat artistic

Scenotehnica

Foto & Video

Planning & productie eveniment

Grafica si productie publicitara

Alte activitati conexe

EVENIMENTE SOCIALE

EVENIMENTE SOCIALE
EVENIMENTE SOCIALE
item

 

Toate locatiile domeniului pot găzdui și evenimente cultural artistice , festivaluri, targuri,  expoziții, simpozioane sau alte spectacole, cu caracter privat sau deschise publicului larg. SummerWell si Zurlandia sunt doua proiecte de succes organizate la Palatul Stirbey.

 

 

 

EVENIMENTE PRIVATE

EVENIMENTE PRIVATE
EVENIMENTE PRIVATE
item

Palatul Stirbey, parcul , sala " Grand Ballroom Regina Maria " precum si cele 6 pavilioane create situate in mijlocul naturii sunt ideale pentru a gazui nunti sau botezuri sofisticate, aniversari sau alte petreceri private. Serviciile oferite acopera toate nevoile unui client si sunt croite in functie de solicitarile speciale ale acestuia.

 

 

Decoruri | Design floral | Logistica

Impresariat artistic | Cover band | Dj

Scenotehnica | Sunet si lumina

Foto & Video

Invitatii de nunta si restul gamei de print

Aranjamente florale 

Concept - Productie - Wedding Planner