Restaurantul Palatul Știrbey, are o capacitate de 120 de locuri la primul nivel și de 100 de locuri la nivelul doi. Maestrul Antonio Passarelli vă așteaptă cu o selecție rafinată de mâncăruri, rețete originale dezvoltate din rețete internaționale, dar și românești.
Program restaurant a la carte
Plata în restaurant se face exclusiv cu cardul bancar.
Maestrul Antonio Passarelli la vârsta de 11 ani a început să gătească pentru întreaga sa familie spaghetti cu sos de roșii și escalop cu vin Marsalla, acestea fiind preparatele preferate.
Astăzi, bucătăria lui Antonio e o bucătărie "concretă, de gust fără excese și fără voința de a uimi cu forme ciudate sau arhitecturi gastronomice care ar putea perturba gustul rețetei".
Pentru Antonio simplitatea este sinonimul eleganței și al bunului gust, concertul creat din ingredientele oricărui preparat trebuie să rezulte plăcere fără nici un compromis.
"Eu cred că a găti înseamnă a da frâu liber imaginației, a ne elibera bucuriile, tristețile și grijile.
E adevărat că atunci când stăm la masă ne hrănim, dar este și o ocazie de a fi alături de cei dragi sau de oameni pe care vrem să-i cunoaștem mai bine. Vorbim despre afaceri, despre probleme de servici sau, de ce nu, despre iubire. Toate acestea se discută mai bine în fața unui fel de mâncare pregătit după o rețetă, care inspiră discursul, în fața unui desert special, sau în fața unui pahar de vin ce te face să vezi viața în roz”
Copyright © 2023 Palatul Stirbey Buftea - All Rights Reserved.